BYGMA

Halbygninger

bygma

BYGMA – Nyt Proff- og logistikcenter

Bygma Nyt Proff- og logistikcenter er bestående af to halbygninger samt en overdækning mellem bygningerne. Bygningerne benævnes bygning A og bygning B. Fjord har fungeret som bygværksprojekterende på projektet.

Bygning A: Hallen opføres som delvist toetagers håndværkerbutik og administrationsbygning. Inde i hallen udføres et indskudt etagedæk til kontor og administration.
På stueetagen, hvor butikken er placeret, vil der være dobbelthøjt rum. Funktionerne i butikken vil primært være varesalg, varemodtagelse samt mulighed for afholdelse af møder.
På den indskudte etage vil funktionen primært være administration ifm. de ansattes gang i butikken. Denne indrettes med mødelokaler, personaleafdeling, omklædning, lager/depot, teknikrum samt kantine med terrasse.

Bygning B: Opføres som lagerhal indrettet med reolopstilling. Lagerhallen anvendes til afhentning og læssezone af varer i form af drive-in. Til bygning B udføres et kørselskontor, som er en tilstødende bygning til bygning B. Denne opføres som en let konstruktion.

Overdækning: Udføres med stålspær, som understøtter tagåse i stålprofiler, hvor der ligger glaspartier af på. Overdækningen spænder imellem bygning A og B.

Bygningerne udføres generelt som haller med søjle-bjælke system i materialerne beton, stål og træ.

Bygningerne henføres til konstruktionsklasse KK3.

Projektet er modelleret på sædvanlig vis som 3D-projektering i Revit.

Adresse: Nordre Ringvej 151, 5700 Svendborg
Bygherre: Bygma A/S
Kunde: Bygma A/S
Entreprenør: Guldfeldt A/S
Arkitekt: Z-Design Arkitekter ApS
Øvrige tilknyttede ingeniører: Frandsen & Søndergaard Rådgivende Ingeniør
Størrelse: Ca. 7.200 m2